Student sökes till roll som företagssupport på PostNord!

Information om uppdraget

Är du student och är på jakt efter ett extrajobb? Är du lösningsorienterad och en bra lyssnare? Då kan det vara dig vi söker!
Just nu söker StudentConsulting en driven medarbetare till vår kund PostNord i Solna. PostNord tillhör en koncern som erbjuder logistik och kommunikationslösningar från och inom Norden. Tjänsten innebär en roll som telefonsupport medarbetare för personal i samarbete med organisationen. Du kommer svara på inkommande samtal från interna medarbetare och vara behjälplig vid prisfrågor, leveranser, posthantering och kundärenden.

Tjänsten startar omgående och är på deltid ca 2 dagar i veckan med varierande arbetstider som är förlagda på pass mellan kl. 08.00-19.00 på vardagar. Flest pass är förlagda under kontorstid. Det finns även möjlighet att arbeta heltid under sommaren 2018. Du blir anställd av StudentConsulting men arbetar hos vår kund i Solna.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola. Som person bör du vara lösningsorienterad, tydlig i din kommunikation samt en bra lyssnare. Är det dig vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se