Untitled Document
Student sökes till internationellt finansbolag

SW söker för kunds räkning en student på ca 2 dagar per vecka med start i mitten av augusti. Vår kund är ett internationellt finansbolag och du kommer att vara behjälplig i ett assistentteam om elva personer. Kunden sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.   

Arbetsbeskrivning 
Vi söker en professionell och högt motiverade lagspelare till att bli en del av kundens assistentteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta;  • Fakturahantering och hantering kring personalens utlägg
  • Hantera kalendrar och mail korrespondens 
  • Samordna signering och distribution av dokument
  • Scanning, utskrift och kopiering av dokument


Utöver dessa delar kommer du sköta övrig administration som kan förekomma. Du kommer även att stötta assistenterna med varierande uppgifter.Kvalifikationer

Vi söker dig som är student och har minst 1 år kvar av dina universitetsstudier. Arbetet utförs med flexibla arbetstider där du kan lägga upp ditt arbete i samråd med ansvarig chef.För att lyckas i rollen är du utåtriktad, prestigelös och högpresterande. Du är lyhörd och har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt. Du är dessutom flexibel och du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt och van att planera din arbetstid. Vidare kräver tjänsten att du är flytande i engelska och svenska, i både tal och skrift.Övrigt

Ovanstående är ett perfekt extrajobb för dig som är studerande på högskola/universitet. Arbetet utförs under flexibla arbetstider ca 2 dagar per vecka. Starten för uppdraget är i mitten av augusti. Urval och intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor kan du vända dig till ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Student sökes till internationellt finansbolag !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer