Student sökes som lagerpersonal till fackhandel i Malmö!

Information om uppdraget

Har du tidigare lagervana och en hög servicenivå? Är du student och vill dryga ut studentkassan och arbeta inom en väletablerad fackhandel av yrkeskläder? Då kan du vara rätt person för tjänsten!
Företaget är en fullvärdig partner av funktionella yrkeskläder och skor på den svenska marknaden. De förser företag med ett komplett utbud av arbetskläder, yrkesskor, profilkläder och personlig skyddsutrustning samt tjänster inom närliggande områden och har funnits sedan 1991. De är en av de större aktörerna i branschen och har även e-handel och erbjuder kundunika webblösningar.

Arbetet kommer äga rum i Fosie, Malmö och arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 8-17. Du bör kunna jobba minst 2 dagar i vecka.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak innefatta mottagning och uppackning av varor samt påfyllning av varor till butiken. Arbetet kräver stor noggrannhet då du kommer stämma av mottagna leveranser utifrån inköpsordar och sköta kontakt med leverantör vid avvikande leveranser. Vidare kommer du också att ansvara för att packa ordrar och informera kunder om deras färdiga beställningar.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du

- Noggrann
- Initiativtagande
- Serviceminded

Det är en klar fördel om du har tidigare lager-och servicevana. Så ta chansen att bli en del av ett roligt och glatt gäng och sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se