Student sökes för flexibelt extrajobb som säljare!

Information om uppdraget

Är du student och söker du ett flexibelt och utvecklande extrajobb vid sidan av dina studier? Triggas du av utveckling och av nya utmaningar? Då har vi Tjänsten för dig.
För kunds räkning söker vi nu en säljare på deltid som vill vara med och utveckla företagets verksamhet. Vår kund är ett nystartat bolag som erbjuder leverantörer inom Sverige svenskt fika i form av en chokladbox med unik design.

I rollen som säljare är det ditt ansvar att prospektera, boka in möten och sälja företagets fika till företag runtom i Stockholmsområdet. Tjänsten erbjuder en hög flexibilitet med möjlighet att själv planera när och var du vill arbeta. Du kommer att få en grundlig utbildning i företagets produkter och stöd för att utvecklas i rollen. Tjänsten är på ca. 30 h i månaden. Du kommer att få tillgång till en tjänstebil för att flexibelt kunna besöka potentiella kunder runtom i Stockholm.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos kunden. Låter tjänsten intressant? skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är utåtriktad, kommunikativ och som drivs av att uppnå goda resultat. Vidare är du en strukturerad person som trivs att jobba självständigt mot uppsatta mål. Du talar och skriver flytande svenska och har körkort med god körvana. Du bör ha god datavana och kunskap om officepaketet. Har du förmåga att skapa affärsmässiga relationer, vana av telefonförsäljning eller annan typ av försäljning eller kundkontakt så är det starkt meriterande. Meriterande är även om du har erfarenhet av att jobba med livsmedel, tex. i butik, lager eller i bageri.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!