Student sökes för flexibelt extrajobb som marknadskommunikatör mot Norge
Job Description

Information om uppdraget

Är du student? Söker du ett flexibelt och utvecklande extrajobb under dina studier? Triggas du av nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker nu flera marknadskommunikatörer till ett projekt mot en av bolagets största kunder. Du kommer vara internt anställd hos oss men primärt arbeta med att kontakta beställarens kunder och väcka deras intresse för en produkt genomgång direkt med beställaren.

Vi erbjuder dig fast lön enligt avtal plus en provision, ett väl utarbetat introduktionsprogram inklusive säljträning och en trevlig arbetsmiljö med engagerade kollegor. Du har nu möjlighet att bli en del av vår framgångssaga.

Du kommer att arbeta i vår försäljningsorganisation på vårt huvudkontor som är beläget på Nordkalottvägen 1 i Luleå. Arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag klockan 8:00-17:00. Det finns väldigt goda möjligheter att själv välja arbetstider men vi vill att du kan jobba minst cirka 15 timmar i veckan.

Möjligheten att vidareutvecklas inom företaget är mycket goda.

OBS! ATT DU HAR ANNAN SYSSELSÄTTNING PÅ MINST 50% ÄR ETT ABSOLUT KRAV FÖR ANSTÄLLNING. Tillexempel Studier.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är social, resultatinriktad och redo att anta utmaningen som marknadskommunikatör. Du behöver inte kunna prata flytande norska, men det är en merit om du antingen har en norsk bakgrund, har arbetat/studerat i Norge eller har andra erfarenheter som gör att du kan kommunicera med norska företag på ett smidigt sätt. Har du förmåga att skapa affärsmässiga relationer, vana av telefonförsäljning eller annan typ av försäljning så är det meriterande.

Meriterande är även om du gör de personlighetstester som finns under 'Mina sidor' när du loggar in på din profil på www.studentconsulting.com. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Norlin, 070-275 78 61. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt personer, välkommen med din ansökan via vår hemsida.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!