Student sökes för extrajobb som restaurangmedarbetare i Helsingborg!

Information om uppdraget

Är du studerande på universitet eller högskola och vill arbeta extra inom restaurang? Är du som person serviceminded, en lagspelare och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då har vi tjänsten för dig!
För vår kunds räkning söker vi nu en student som vill arbeta extra vid sidan av studierna inom service- & restaurangbranschen på ett stort och välkänt företag i Helsingborg. Vår kund är ett internationellt och värderingsstyrt företag med intresse för livet hemma. Varje produkt de tar fram bygger på deras målsättning att göra hemmet till en bättre plats med hjälp av enkla och billiga medel.

I arbetsrollen kommer du att arbeta med underhåll av företagets restaurangavdelning. Du kommer vara ansvarig för att deras kunder får en god och trevlig vistelse i restaurangen, det genom att bland annat ansvara för diskning, leverans samt uppdatering av orderinformation.

Arbetstiden varierar mellan klockan 7:30-15:30 och måndag-fredag, vilket av dessa anledningar kräver flexibilitet och god arbetsvilja. För att vara aktuell för tjänsten önskar vi att du har minst ett år kvar på dina studier och kan arbeta 2 vardagar samt 1 helgdag per vecka.

Tjänsten ska tillsättas omgående. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting, men arbeta hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst är det ett krav att du: - Har minst ett år kvar av dina studier - Är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel. Som person är du kommunikativ, serviceminded, problemlösare och har ett intresse för mat och service. Du är bra på att planera och prioritera, gillar att arbeta i team och har alltid kunden i fokus. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!