Student sökes för extrajobb på Coop i Göteborgsområdet

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av att jobba i matbutik? Är du student och vill jobba extra i Coop-butikerna i Göteborg? Då har vi jobbet för dig!
Vi på StudentConsulting söker nu studenter som vill ingå i vår studentpool för Coop. Det innebära att du kommer arbeta i Coops olika butiker i Göteborgsområdet. Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på butikernas behov vilket kan innebära allt från kassaarbete till varuplock.

Kunskaper för uppdraget

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till Coop. Ett krav för tjänsten är att du är student, eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Behov finns sporadiskt i butikerna i Göteborg och du bör vara tillgänglig för arbete 2 dgr/v. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en utåtriktad person som trivs med att ha mycket kundkontakt. Du är också serviceminded, initiativrik, ordningsam samt trivs med arbete i team. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se