Student med truckkort till Karlskrona!

Information om uppdraget

Är du student och vill jobba extra som truckförare hos vår kund i Karlskrona? Tycker du om ett aktivt arbete och vill ta del av gemenskapen på en trevlig arbetsplats? Då letar vi efter dig!
Till framtida uppdrag hos våra kunder söker vi nu efter dig som vil arbeta med truckkörning på våra kunders lager. Trivs du med att få arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna initiativ är det dig vi letar efter!

Arbetstiderna är förlagda både dagtid och under eftermiddagen. Du kommer att vara schemalagd efter din tillgänglighet och efter kundens efterfrågan. Det kan utöver schemaläggningen förekomma eventuella extrapass där man kommer att få hoppa in med kort varsel.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdragen kommer starta under oktober alternativt november månad med introduktion och fortlöper under hösten och våren på deltid. Ett krav är då att du ska kunna jobba minst 2 pass i veckan.

Kunskaper för uppdraget

Vi letar efter dig som kanske är i början av dina studier eller har minst 1 år kvar. Uppdraget kräver att man har truckkort med A och B behörighet. Vi ser att du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel. Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos någon av våra kunder. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se