Student med erfarenhet av digital marknadsföring sökes till företag i Malmö

Information om uppdraget

Brinner du för digital marknadsföring och kan hantera Linkedin och liknande kanaler? Har du intresse för att skriva artiklar om marknadsföring och försäljning? Då har vi tjänsten för dig!
Företaget är ett växande Malmöbaserat företag med fokus på relationsskapande marknadsanalyser samt relevanta kringtjänster. Genom åren har de utvecklat metoder för att snabbt väcka människors intresse samt, på ett begripligt sätt, förklara komplexa tjänster och produkter. De arbetar främst med marknadsanalyser, leadsgenerering och kartläggningar. Företaget är belagt i fina lokaler i Västra hamnen, Malmö.

Tjänsten innebär att du kommer jobba med digital lansering både internt i företaget men även för företagets kunder på längre sikt. Du kommer bland annat jobba med Linkedin, bloggar, Facebook och andra sociala medier.

En del av arbetet går ut på att skriva artiklar så det är viktigt att du har erfarenhet och intresse för att skriva content och är duktig på det svenska och engelska språket i skrift.

Du kommer även att arbeta med hemsidor och både strukturera upplägget, skriva texter och ta fram bilder till det. Du kommer även att arbeta med sökmotoroptimering.

Eftersom detta är en ny roll i företaget är det viktigt att du känner dig bekväm med att ta ansvar från start och har erfarenhet av liknande arbete.
Arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag och du ska kunna arbeta minst 15 timmar i veckan.

Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som brinner för kommunikation och vill ha ett fartfyllt jobb. Som person är du målfokuserad, driven, ansvarsfull och tycker om att skriva texter. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du läser en relevant utbildning och har erfarenhet inom området. Eftersom det är en ny roll i företaget är det viktigt att du kan ta egna initiativ och ta ansvar över ditt arbete. Praktisk erfarenhet av att bygga konton, kampanjer och strukturer i Linkedin är meriterande. Sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!