Student för extrajobb till Arkitektkopia

Information om uppdraget

Är du intresserad av ett extrajobb vid sidan av dina studier? Nu söker vi till vår kund Arkitektkopia personer som vill jobba extra.
Arkitektkopia är ett rikstäckande serviceföretag i den grafiska branschen med ca 300 medarbetare på ett 30-tal orter. De arbetar med helhetslösningar bestående av tjänster, applikationer och tryck till kunder runt om i Sverige i syfte att med tryck och digital information sprida varumärket.

Anställningen beräknas starta i slutet på oktober och pågå löpande. Därför ser vi gärna att du som söker ser långsiktigt på uppdraget och har minst 2 år kvar av dina studier.

Kunskaper för uppdraget

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av kuvertering, inplastning av tidningar samt scanning.
Vi ser att du som söker ska ha möjlighet att arbeta dagtid och under vardagar.

Viktigt i detta uppdrag är att du är självgående, noggrann och snabb.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se