Strukturerad person sökes för kort uppdrag som registrerare!

Information om uppdraget

Är du ordningsam, strukturerad och tillgänglig för heltidsarbete under två veckor i slutet av oktober? Då har vi tjänsten för dig!
Tjänsten innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och blir uthyrd som konsult till vår kund. Ditt uppdrag är att genomföra en studie där du mäter effektiviteten i kundens lokaler, med andra ord mäta frekvensen och användning av kontorslokaler och rum på ett stort välkänt företag i Stockholm. Detta registreras sedan i ett kontorsstödsprogram i en Ipad.

Tjänsten sträcker sig över en eventuellt två arbetsveckor; v.42 och vecka 43. 1,5 timmes introduktion I slutet av v.41. Vardagar mellan 08.00-17.00, för att vara aktuell för uppdraget så måste du kunna arbeta hela perioden.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är självgående i ditt arbetssätt och tar an dig arbetsuppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt. Du är van att hantera stress och talar svenska och engelska flytande. Vidare har du god datavana och som person är du pålitlig och ordningsam. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se