Socialsekreterare Kriscentrum, Koncept Karin


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I Arbetsmarknads- och socialförvaltningen är vi cirka 2 500 medarbetare som arbetar med arbetsmarknadsfrågor, socialtjänst och socialt arbete, lokalt geografiskt utvecklingsarbete och trygghetsfrågor. Tillsammans formar och utvecklar vi en verksamhet som svarar an mot de utmaningar och möjligheter Malmö stad står inför, nu och i framtiden.

Koncept Karin
På Koncept Karin arbetar Malmö stads Kriscentrum och polisens utredare under ett gemensamt tak för att ge våldsutsatta och våldsutövare bästa möjliga hjälp.
På Koncept Karin ges även stöd till barn och ungdomar som utsatts för misshandel och övergrepp. Även föräldrar erbjuds hjälp.


Arbetsbeskrivning

Socialsekreterare på Koncept Karin möter vuxna och barn som är utsatta för våld. Som socialsekreterare har du ett nära samarbete med Polisen och socialtjänstens olika avdelningar. Du arbetar både med våldsutövare och våldsutsatta. Det kan vara direkta krissamtal men även behandling. På Koncept Karin gör vi både riskbedömningar på barn som utfört sexuella övergrepp och behandling av barn/ungdomar utsatta för sexuella övergrepp. Samverkan med andra myndigheter är en stor del av arbetet.


Kvalifikationer

Du skall vara socionom med minst två års erfarenhet av myndighetsutövning gärna med inriktning barn och unga. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta våld i nära relationer och har behandlingserfarenhet. Förmåga att organisera samverkan och stort intresse verksamhetsutveckling. Tjänsten är en specialistfunktion och du skall kunna fungera som specialist gentemot socialsekreterare i socialtjänstens olika avdelningar.
Då arbetet till stor del handlar om god kommunikation, dokumentation och samtal vill vi att du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Vi ser fram mot att läsa din ansökan!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-01-01

Tidsbegränsat till: 2018-12-31

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-22

Referensnummer: 150/17-176

Kontaktpersoner
  • Mikael Wejsfelt
  • Sektionschef
  • 070-818 76 11

Fackliga företrädare
  • Pia Davidsson
  • Vision
  • 040-345472
  • Jan Lanzow Nilsson
  • SSR
  • 0709-53 41 21

Övrigt

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningshandlingar som inkommer till Malmö stad är allmänna handlingar och offentliga enligt offentlighetsprincipen.

Vi kommer att begära utdrag ur Polisens belastningsregister inför eventuell anställning.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Socialsekreterare Kriscentrum, Koncept Karin !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer