Sjuksköterska till hemsjukvården kväll


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var och med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig!
Söker du ett stimulerande och utvecklande arbete med superhjältestatus? Då är den här tjänsten som klippt och skuren för dig! Vi står inför en spännande framtid med ett nytt Hälso- och Sjukvårdsavtal framför oss som innebär att den enskilde, äldre, ska få en tidig bedömning av vårdinsats i hemmet. Vi behöver därför anställa fler till vårt kvällsteam.


Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på kvällen ansvarar man för hälso- och sjukvården i ordinärt boende.
I arbetet ingår självständiga bedömningar, utförande av medicinska behandlingar, planering av omvårdnadsinsatser samt råd och stöd till övrig omvårdnadspersonal och kontakt med Falcks Läkarbilar.
Arbetstiden är förlagd till kvällar under veckans alla dagar med önskad tjänstgöringsgrad. Visst är det bra?! Du får alltså välja själv i vilken omfattning du vill arbeta!


Kvalifikationer

Vi söker legitimerade sjuksköterskor/distriktssköterskor som har jobbat ett tag och är trygga i sin roll. Det är positivt om du har erfarenhet från akutsjukvård. Som person är du flexibel, lyhörd och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Arbetet kräver god samarbetsförmåga men också förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ och beslut.

För tjänsten krävs datorvana och att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Körkort är ett krav.

Känner du dig nyfiken på att få veta mer? Lämna in din ansökan så hör vi av oss och kan berätta mer om vårt spännande uppdrag.Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid. Önskad tjänstgöringsgrad enligt Malmö Stads riktlinjer

Löneform: Månadslön.

Arbetstid: Kvällstid. 

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-29

Referensnummer: 175-17-111

Kontaktpersoner
  • Elisabeth Nilsson
  • Sektionschef Västra Rönneholmsvägen hemsjukvård
  • 0734-43 20 93

Övrigt

Löpande urval och intervjuer tillämpas under ansökningstiden.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Sjuksköterska till hemsjukvården kväll !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer