Servicetekniker sökes till Arlanda för direktrekrytering!

Information om uppdraget

Har du ett brinnande intresse för teknik och installationer samt vill arbeta i en spännande och pulserande miljö? Då är det dig vi söker!
Just nu söker vi Servicetekniker till vår kund i en direkrekrytering. Kunden är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster till infranetbranschen - kritisk infrastruktur som redovisas inom segmenten Power, Communication samt Other - med verksamhet främst inriktad på Norden, Polen och Tyskland.

I tjänsten kommer du att arbeta med drift och underhåll av tekniska system samt tillhörande hårdvara typ incheckningssystem, informationsskärmar som används operativt i terminalerna. De flesta av systemen körs i Windows-miljö.

Det innebär t.ex.
•Arbeta med installation, felsökning och testning av hård och mjukvara
•Arbeta i mindre och större projekt
•Planera och installera nya releaser
•Arbeta med dokumentation
I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring samt skiftgång.

Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering vilket innebär att man blir anställd direkt av kunden. Urval sker löpande och tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker ska ha 3-årig gymnasiekompetens med teknisk inriktning alternativt teknisk högskoleutbildning såsom KY/YH-utbildning. Du har god yrkeserfarenhet och kunskaper om nätverk samt PC

Goda kunskaper i svenska och engelska och B-körkort krävs.

Grund för anställning är godkänd registerkontroll / säkerhetsprövning.

Som person har du ett brinnande teknikintresse. Du har ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt att ta egna initiativ och uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Du fullgör dina uppgifter med hög servicegrad och kvalitet och på ett affärsmässigt sätt. Du trivs med att arbeta individuellt men även tillsammans med andra. Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att söka!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se