Untitled Document
Serviceminded IT-Support till Senab


Edsbyn Senab IT befinner sig i en intensiv utvecklingsfas för att bygga framtidens IT-plattform i koncernen. Vi söker nu till vårt kontor i Göteborg en IT-resurs för att ge det bästa stödet till våra medarbetare och vara med i arbetet att utveckla IT. Är du ansvarstagande, pedagogisk och driven som person och gillar att hjälpa och utbilda inom IT är det kanske dig vi letar

Tjänstebeskrivning

Du kommer att ansvara för driften av infrastrukturen på kontoret i form av nätverk, skrivare, klientdatorer och konferensutrustning. Typiska arbetsuppgifter kan vara att koppla in ny utrustning, reda ut skrivarproblem och hjälpa till när telefoner och övrig teknik krånglar - men också mer avancerad teknikhantering. Du kommer ingå i koncernens IT-avdelning och jobba tillsammans som ett team med utvecklingsprojekt och för att hela tiden kunna ge det bästa stödet till våra användare. Då koncernen har kontor runt om i landet kommer en del resor ingå i tjänsten.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom IT och har jobbat på en IT-avdelning något år. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom: Felsökning och utveckling av klientformar på Mac och PC, Nätverk (LAN och WLAN), Officepaketet och ett tekniskt intresse. För att klara av och trivas i rollen behöver du kunna arbeta självständigt, vara nyfiken och trivs med att på ett pedagogiskt sätt hjälpa människor med varierande grad av IT-kunnande. Då arbetsuppgifterna är av så varierande slag ställer det krav på ett prestigelöst förhållningssätt och en villighet att hugga i där så behövs. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Då man i tjänsten behöver besöka olika kontor är även B-körkort ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson, 0766-47 16 51. 

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Serviceminded IT-Support till Senab !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer