Serviceledare till Friginor

Information om uppdraget

Överallt finns ett behov av en optimal miljö. Olika förutsättningar kräver olika lösningar. Rätt temperatur och tillgång till frisk luft behövs överallt.
Ute på Storheden håller Friginor till, de utför service, installation och försäljning av olika typer av kylanläggningar. Det kan vara allt från kyltekniska lösningar till butiker, livsmedelsindustrin, fabrikshallar m.m. De håller även på med kyla, ventilation och befuktning inom data och telecom. De bedriver även konsulting inom områdena maskinteknik, processteknik, kylteknik samt uthyrning av inventarier till kunder. Friginor har varit verksamma i mer än 30 år och ingår sedan 2015 i Bravida koncernen. Friginor i Luleå är idag ca 50 anställda och behöver fler medarbetare.

Just nu söker vi en ledare till serviceavdelningen i Luleå. Som serviceledare ansvarar du för planering och genomförande av samordning, resurs- och produktionsplanering, kvalitet, arbetsmiljö och kontakt med kunder. Du är även ansvarig för ett tiotal tekniker och har Friginors servicechef som bollplank och resurs.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som ser och tar vara på affärsmöjligheter, skapar viktiga kontakter och har ett starkt positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. För att lyckas med detta har du ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt.
Som person agerar du på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Som serviceledare är det viktigt att du ger teamet en tydlig riktningskänsla; motiverar och samordnar andra så att de behåller fokus på målen. Du utvecklar andra genom delegering, överlåtande av ansvar samt coachning.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte utan sök redan idag. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se