Serviceinriktad Business support sökes till Älmhult
Job Description

Information om uppdraget

Brinner du för att hjälpa och ge bästa möjliga service? Är du en problemlösare och har ett stort intresse för ekonomi? Då söker vi dig!
Vi söker dig som vill ta dig an rollen som Business support till vår kund i Älmhult, ett internationellt företag där allt är möjligt. Arbetsuppgifterna innebär att:

• Ansvara för support mot slutanvändare genom telefon, mail och personlig kontakt.
• Hantera utbildningar i systemen och representera teamet i olika affärssammanhang.
• Ansvara för systemadministration där du sammanställer och prioriterar olika utvecklingsbehov inom systemen och arbetsmetoder.
• Vidare har du ansvar för kontoavstämningar, uppdatering av dokument vid system- och rutinförändringar samt uppdaterar redan existerande dokument.
• Du arbetar aktivt för att med att nå personliga såväl som avdelningen mål, samt följer upp och koordinerar kvalitetsarbeten vid behov.

Tjänsten är på heltid, med arbetstid kontorstid och kommer tillsättas enligt överenskommelse. Du kommer till en början vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund, med möjlighet för förlängning. Urval sker löpande där tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den: 2017-08-11.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten har du en utbildning inom ekonomi, HR med inriktning ekonomi eller likvärd arbetslivserfarenhet som Business support. Du har goda kunskaper om processer och utvecklingsarbeten. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Samt goda kunskaper i MS Office, med extra goda kunskaper i Excel.

Som person är du analytisk, serviceinriktad och har viljan att lösa problem. Du är en god kommunikatör som har förmågan att prioritera för att möta leveransen på bästa sätt. Du gillar att arbeta i team och dela med dig av kunskap och information. Som person är du kommunikativ och utåtriktad. Med din positiva attityd engagerar och inspirerar du dina kollegor i vardagen. Vi tror att du är en person med god samarbets- och initiativförmåga med modet att ta egna beslut.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!