Untitled Document
Senior projektledare eller verksamhetsanalytiker till välkänt försäkringsbolag

SW IT söker för kunds räkning dig som vill arbeta som konsult i ett spännande projekt hos en av Sveriges stora försäkringsbolag. Uppdraget startar 2017-09-30 och avslutas 2017-12-31 och omfattningen är 70%. 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som projektledare med huvudansvar för projektets framdrift och planering, för sammanställning av kravspecifikation och för hjälp med att sätta upp ”proof of concept” med utvalda leverantörer.

Försäkringsbolaget har brister både i bakomliggande informationsinfrastruktur och verktygsstöd för analys, rapportering, prognos och finansiell planering inom koncernen. Projektet kommer att hantera båda delar, men delas upp i två delprojekt där delprojekt 1 kommer att fokusera på informationsbehov och informationsinfrastruktur och delprojekt 2 fokuserar på verktygsstöd för styrning och analys. Delprojekten förväntas drivas parallellt. Ett givet krav på analys-/rapportverktyget är att det kan implementeras både i existerande systemmiljö och en eventuell framtida ny systemmiljö.


Projektet bör undersöka möjligheterna till gemensamma val av verktyg inom koncernen för att ta hem skalfördelar vad gäller licens- och supportkostnader samt för att lättare kunna dela kompetenser och erfarenheter internt.

Lämplig bakgrund

  • Mångårig erfarenhet av projektledning och  BI. 
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete med infrastruktur för informationsförsörjning. Samt dokumenterad erfarenhet från upphandling av analysverktyg. 


Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Senior projektledare eller verksamhetsanalytiker till välkänt försäkringsbolag !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer