• Anställningstyp: Heltidsanställd
  • Plats: SE-Sweden - Lund

Senior inom mjukvarutest?
Jobbeskrivning

Referensnummer: 2027

Är du senior inom mjukvarutest? Vi vill att du börjar jobba hos oss på Quality Assurance!

Är du ingenjör, har några års erfarenhet av testning och söker nya utmaningar? Börja jobba hos oss!

Varför vill vi att du söker till oss?
Axis växer i takt med våra projekt. För att bibehålla vår höga kvalitet, lägger vi stor vikt vid vår testverksamhet. Vi behöver fler erfarna och hungriga kollegor som kan hjälpa oss att driva våra spännande projekt framåt. På Axis är vi idag över 150 personer som jobbar med test och validering; vi är en av regionens största testorganisationer!

Vad får du när du ingår i vårt team?
Hos oss på QA har vi en stor bredd, både vad gäller teknologier och testmetodik. Organisationens storlek möjliggör varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar i projekt inom embedded Linux, windowsapplikationer, mobilapplikationer, molnlösningar och web. Vi testar allt i företagets breda portfölj av IP-baserade säkerhetsprodukter, vilket förutom övervakningskameror även innefattar kompletterande produkter som t.ex. högtalare och passersystem.

Stor organisation innebär långa beslutsvägar tänker kanske du? Nej det gör det inte! Du är med i hela utvecklingskedjan i ett projekt från början till slut, med stora möjligheter att påverka produkter och arbetssätt under projektets gång. På Axis vill vi att besluten ska komma från organisationen och inte uppifrån. Du kommer att ha många roliga diskussioner med oss och har du idéer om förändring, berätta!

Kommer du att få programmera? Ja, om du tycker att det är stimulerande så ingår programmering i många av testrollerna som en naturlig del av utvecklingsarbetet. Du kommer också att få en utmärkt förståelse för produkter, applikationer och system, samt få en god insyn i mjukvaruarkitekturen.

Dina framtida kolleger
Förhoppningsvis har vi redan gett dig en bild av stämningen i vår organisation genom att beskriva hur vi arbetar och vad vi prioriterar här på Axis! Så här beskriver några av dina framtida kollegor sin arbetsplats:

- Hjälpsamma kollegor, bra gemenskap, lätt att prata med alla

- Det är lätt och kul att samarbeta i mitt team vi har roligt!

- "Prestigelöst, öppet och icke-hierarkiskt. Enkelheten gör att man kan gå snabbt från ord till handling utan krångliga och byråkratiska beslutsvägar

- Skön atmosfär, informellt, come as you are!

Låter detta intressant?
I så fall hade det varit roligt att få veta mer om dig och se hur vi bäst skulle kunna ta tillvara din kompetens här hos oss. Skicka din ansökan så hör vi av oss till dig. Vi granskar ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor så är du varmt välkommen att kontakta Andreas Elbing eller Louise Relkman på +46 46 272 1800 så berättar vi mer. Om Axis Communications
Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.
Senior inom mjukvarutest? !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer