Untitled Document

Senior Accountant

Senior Accountant till Arval i Danderyd

Din nya tjänst
Nu söker vi en Senior Accountant till billeasingföretaget Arval som har kontor i Danderyd. I denna roll kommer du ha helhetsansvar för den svenska redovisningen och rapportera direkt till CFO. Arval står inför en spännande tillväxtresa och vi söker därför dig som vill vara del av ett framåtsträvande bolag.

Som Senior Accountant på Arval kommer du ansvara för att redovisningen är korrekt och enligt deadline. Arbetsuppgifterna i denna roll kommer främst innefatta löpande redovisning, bokslutsarbete, rapportering samt moms- och skattefrågor. Du kommer även vara ett stöd till en controller och hjälpa till med analys, budget och forecast. Du kommer tillhöra ett team om 8 medarbetare och fungera som ett coachande stöd till kund- och leverantörsreskontra.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och minst tre års erfarenhet från en liknande roll med självständigt bokslutsarbete. Du har tidigare arbetat med redovisning i ett internationellt bolag och rapporterat enligt IFRS. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen eller av ett annat serviceföretag. Du har goda Excelkunskaper, har du även erfarenhet från Oracle är det meriterande. För att passa i denna roll behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi ser gärna att du har körkort.

Som person är du proaktiv, driven och resultatorienterad, du är inte rädd för att ta initiativ och hjälpa till med det som behövs. Du har en god kommunikativ förmåga och ett konsultativt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i grupp och att ha många kontaktytor. Vidare är du lösningsorienterad och har en förmåga att arbeta självständigt, du är initiativrik och kommer med förbättringsförslag.

Denna tjänst passar dig som vill vara med och utveckla redovisningsfunktionen i en internationell och dynamisk miljö med trevliga kollegor.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Arval med Hays. Om du är intresserad av rollen klicka på "ansök nu" och bifoga ditt uppdaterade CV och personliga brev i samma dokument, på engelska. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Joakim Minneskjöld, 070 450 60 26, eller Malin Ahlström, 070 450 60 10. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Arval
Fler än 6,000 Arval-anställda i 28 länder, arbetar för att hantera din bilpark - och dina risker.
Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Arval har specialiserat sig på fullserviceleasing av fordon och erbjuder skräddarsydda lösningar för bilparker till våra kunder som består av små-, medelstora och stora internationella företag. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Arval har mer än 6,000 anställda i 28 länder och vid utgången av 2014 hade företaget c:a 1 miljon uthyrda bilar över hela världen. Arval är en del av en global allians med Element, Nordamerikas största leasingbolag för vagnparker.Jobbrekommendationer