Samhällskunskapslärare till Jensen Komvux på deltid med start omgående!

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av att undervisa vuxna och/eller tidigare erfarenhet av rollen som ledare? Söker du ett jobb på deltid och kan starta omgående? Då är det dig vi söker!
Vi söker en lärarvikare på deltid som ska undervisa i samhällskunskap. Tjänsten är med start omgående och pågår i cirka 10 veckor och arbetet är förlagt måndag, tisdag, onsdag och fredag på deltid. Jensen Komvux ligger i Haga.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som uppfyller samtliga eller något av följande krav:
- Är utbildad lärare med inriktning samhällskunskap, religion, historia eller liknande.
- Har tidigare arbetslivserfarenhet av att leda och engagera vuxna människor.
- Har studerat en akademisk utbildning inom området och är pedagogiskt lagd.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se