Untitled Document

Söker du extrajobb? Nu söker vi personal till Lantmännen Unibake!
Är du student eller har annat deltidsarbete och söker extrajobb? För kunds räkning söker vi nu flera livsmedelsarbetare som vid behov kan arbeta extra.

Om företaget
Lantmännen Unibake är beläget i Huddinge med goda kommunikationer med pendeltåg, varifrån det är gångavstånd till arbetsplatsen.

Dina arbetsuppgifter
Som livsmedelsarbetare hos vår kund är dina uppgifter att övervaka processer samt packa och sortera livsmedelsprodukter. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har deltidsarbete och kan jobba hos vår kund vid behov. Som person är du lojal och har en god arbetsmoral. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd. Du har en positiv attityd, är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför och passar tider ser vi som en självklarhet. Det är meriterande om du har truckkort A+B samt att du tidigare har erfarenhet från livsmedelsbranchen.

Ansökningsförfarande
Vi söker extrapersonal till vår kund omgående vilket innebär att urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Stina Bylund på mailadress stina.bylund@skill.se. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.skill.se där du ansöker med både CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Söker du extrajobb? Nu söker vi personal till Lantmännen Unibake! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer