Säljare/Account Manager sökes omgående för direktrekrytering!
Job Description

Information om uppdraget

Är du intresserad av kundrelationer och försäljning? Vill du arbeta inom ett växande företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker just nu för kunds räkning en driven säljare. Vår kund är ett växande företag inom hemelektronikbranschen, verksamma inom hela Norden. I rollen som Säljare / Account Manager kommer du att aktivt arbeta med nykundsbearbetning och bearbetning av de befintliga kunderna. Stort fokus ligger på kundkommunikation och du kommer att arbeta mot företagskunder, något som ger dig en bra möjlighet att knyta nya kontakter.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Prospektering av nya kunder
- Bearbetning av befintliga kunder
- Boka in möten
- Genomföra säljmöten

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund, med kontor i norra Stockholm. I tjänsten får du fast månadslön och provision. Tjänsten startar med en provanställning på sex månader med stora chanser till förlängning därefter. Arbetet är på heltid under kontorstider och startar så snart vi har hittat rätt person.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som sedan tidigare har lite erfarenhet av försäljning och som är intresserad av affärer och försäljning. Fullständig gymnasieutbildning är ett krav. Tidigare erfarenhet inom försäljning inom exempelvis butik är mycket meriterande. Som person är du självständig, ambitiös, noggrann och duktig på att ta egna initiativ. Då du kommer ha mycket eget ansvar är det viktigt att du är självgående och vågar ta för dig.

För att passa i rollen är det en förutsättning att du drivs av att knyta nya kontakter. Att ha ett teknikintresse är meriterade. För att vara aktuell för rollen har du körkort och tillgång till egen bil. Passar detta in på dig? Missa då inte chansen att söka denna tjänst redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!