Säljare med helhetsansvar sökes till bolag i fastighetsmäklarbranschen!

Information om uppdraget

Har du tidigare arbetat med B2B försäljning? Är du kommunikativ och trivs med att använda telefon som arbetsredskap? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Vår kund är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare som vill jämföra och anlita mäklare inför sina bostadsförsäljningar. De har funnits sedan 2011 och har hjälpt tiotusentals bostadssäljare att gratis hitta och jämföra fastighetsmäklare över hela landet. Mäklare från samtliga stora mäklarkedjor samt många av de mest exklusiva mäklarna och även flera av de fristående mäklarbyråerna finns hos vår kund. De söker nu en säljare för att tillgodose den ökade efterfrågan på produkten.

I denna roll har du ett helhetsansvar för kunden och du arbetar både med nyförsäljning och befintliga kunder.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta:

-Bearbeta både befintliga och nya kunder
-Kontakta bostadssäljare och kontrollera och granska information om objektet som ska säljas.
-Kvalitetsgranskning av omdömen.
-Vara behjälplig vid övriga frågor.

Denna tjänst är en direktrekrytering och du blir anställd av vår kund som sitter i fina lokaler i Globen. Arbetstiderna är vardagar 8.30-17.30. Grundlön och provision.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning. Som person är du utåtriktad, serviceminded, social och driven. Vidare är du ordningsam och har hög integritet. Vi ser att du gärna har erfarenhet inom B2B försäljning och kundtjänst. Du kommer att arbeta mycket med telefonen som redskap så det är viktigt att du är trygg i detta. Du är en god kommunikatör och levererar dina försäljningar med kvalité. Vi söker en pålitlig och ordentlig medarbetare som tar ansvar för sitt eget arbete. Låter det som en intressant tjänst för dig? Ansök redan idag, vi rekryterar löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!