Untitled Document

Säljare för välkända varumärken

"Att dagligen få utvecklas inom försäljning och jobba i ett härligt team som präglas av hög energi, entusiasm och gemenskap, där alla motiverar varandra och har nära till skratt är det absolut bästa med mitt jobb. I min roll som eventsäljare möter jag dagligen kunder och utför försäljningsaktiviteter på relevanta marknadsplatser som köpcentrum, gallerier, butiker, mässor och events mm.

Jag får möjlighet att träffa väldigt många intressanta människor och förmedla ett budskap jag verkligen tror på, vilket är väldigt givande."

Så här beskriver Amanda tjänsten som eventsäljare på Face2face och varför hon trivs så bra i sin roll som säljare och i sitt team. Vi söker nu dig som lockas av den här beskrivningen och som vill bli Amandas nästa kollega.

Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäljning då du kommer att genomgå säljutbildning och upplärning. Vi jobbar sedan väldigt aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och medarbetare.

På Face2face erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats. Du kommer få uppleva en ung och unik företagskultur där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst.

Vi erbjuder:

 

  • Fast lön plus provision
  • Säljtävlingar med resor till t.ex. New York, Los Angeles, Paris och Jorden runt.
  • Temaresor till Asien och Afrika
  • Fokus på din personliga utveckling med dagliga utvecklingssamtal
  • Utbildning inom försäljning och ledarskap
  • Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär


Vi erbjuder en heltidstjänst på våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Vi erbjuder även en resande tjänst som passar dig som är äventyrslysten och resglad och vill följa med på en spännande resa runt om i Sverige. Vi står då för boende, företagsbilar och resekostnader i arbetet. Traktamente tillkommer även.


Din profil:

 

  • Utåtriktad med positiv inställning
  • Lärovillig och engagerad
  • Målinriktad och driven
  • Motiveras av att tjäna pengar och personlig utveckling

 

För att trivas hos oss ser vi att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas då är du rätt person för oss. Vi ser mer till din personlighet än vad du gjort tidigare så tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande.


Om Face2face

Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken. Våra kampanjer skapar mätbara resultat och genererar i word-of-mouth. Vi finns idag på en bred internationell marknad med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors, Zürich, Bryssel och New York. Byrån grundades i Norge 1999 och startade i Sverige år 2003. 


Om oss

Face2face grundades 1999. Bolaget har specialicerat sig på koncept och kampanjutveckling, design och marknadsföring i 1:1-kanalen.

Våra kampanjer skapar mätbara resultat och genererar word-of-mouth. Med strategisk förankring genomför vi ett brett spektrum av field-marketingkampanjer: information, säljkoncept, sampling, events och gerillamarknadsföring, samt sociala medier.

Sedan Starten för 17 år sedan har vi genomfört över 35 miljoner samtal med konsumenter i avgörande valsituationer och erhållit över 2 000 000 registrerade lojala kunder. Bolaget har över 300 anställda med kontor i Stockholm, Oslo, Helsingfors, Zürich, Bryssel och New York.