Researcher/Rekryteringsassistent till teknikbolag i Göteborg

Information om uppdraget

Vi söker en researcher inom IT för ett långsiktigt extrajobb. Är du intresserad av rekrytering, nätverkande och teknik? Har du rent av provat på det sedan tidigare? Då kan du vara den vi söker!
StudentConsulting söker nu för kunds räkning en researcher eller rekryteringsassistent som vill arbeta extra någon dag eller två i veckan. I rollen som researcher kommer du främst att söka upp relevanta kandidater genom sociala medier och andra kanaler för att sedan bjuda in till intervju. Vår kund är ett teknikbolag som ständigt rekryterar in nya talanger inom teknikområdet. De roller du främst kommer söka efter kandidater till är tjänster inom 1st line/2nd line support och server/drifttekniker.

Uppdraget är ett långsiktigt extrajobb via oss på StudentConsulting. Du kan själv välja vart du utför arbetet, men det är välkommet att utgå från deras kontor på Lindholmen. Vi ser att du behöver kunna jobba 1-2 pass per vecka, varje pass är minst halvdag på fyra timmar, men du kan själv styra dina arbetstider i stor utsträckning. Uppdraget börjar omgående och pågår tillsvidare under höst, vinter och vår, det är alltså ett perfekt extrajobb under terminerna för dig som studerar.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat arbete och som vill få meriterande erfarenhet inom rekrytering. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med search inom IT. I rollen kommer du arbeta med Excel och sociala medier så som LinkedIn, så vi ser även att du har goda kunskaper och vana av att hantera dessa verktyg.

Som person är du självdrivande och drivs av att jobba mot uppsatta mål. Du är kontaktsökande och tycker det är roligt med nätverkande. Utöver detta har du gärna även ett tekniskt intresse.

Känner du dig träffad? Lämna in din ansökan redan idag, vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

SÖKORD: Researcher, Sourcer, Search, Rekrytering, Nätverk, Extrajobb, IT, Teknik