Untitled Document
Researcher med intresse för marknadskommunikation till Elicit

​​Söker du efter en spännande tjänst där du får vara med och påverka och själv utvecklas i din roll? Trivs du dessutom i en miljö som präglas av samarbete, delaktighet och korta beslutsvägar? I så fall kan tjänsten som Researcher hos Elicit vara jobbet du letar efter!Tjänstebeskrivning
Då Elicit växer arbetar vi kontinuerligt med att attrahera och rekrytera rätt personer till verksamheten. Som Researcher kommer din främsta uppgift vara att hitta rätt profiler och öka inflödet av kandidater i Elicits rekryteringsprocesser. Detta innebär bland annat att searcha fram och proaktivt kontakta intressanta kandidater. Rollen spänner över Elicits alla affärsområden och du kommer arbeta nära ihop med respektive affärsområdeschef.I rollen ingår också att hantera och utveckla Elicits externkommunikation. Detta innebär bland annat att marknadsföra Elicit i sociala medier, sköta kontakt med kommunikationsbyrå och planera för marknadsaktiviteter. Detta är en spännande möjlighet att vara med och forma Elicits fortsatta marknadskommunikation!Lämplig bakgrund
En Researcher hos Elicit behöver kunna fokusera i en föränderlig omgivning och gillar att leverera resultat. Du behöver vara en god relationsbyggare som trivs med ett samarbetsbaserat arbetssätt. Högt eget inre driv och engagemang är viktiga framgångsfaktorer. För alla på Elicit är ”konsultmässighet” av högsta vikt. Med andra ord – vi gillar att hjälpa andra att lyckas!Vi tror att du tidigare arbetat med eller har utbildning inom marknad, IT eller personal. För att lyckas i rollen behöver du ett starkt driv, intresse för både människor och teknik samt ett öga för design, färg och form. Vi ser gärna att du har en förståelse för systemutveckling och behärskar terminologin som används i branschen. Du behöver även vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW:s kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.


Elicit startades 1999 och är idag 80 engagerade medarbetare med kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Elicit erbjuder IT-lösningar där vi tar helhetsansvar i utvecklingsprojekt eller tillför specialistkompetens inom Verksamhetsanalys – Systemutveckling – Systemförvaltning. Bolaget har en omsättning på ca 70 miljoner.2016 placerade Elicit sig som en av Sveriges tio bästa arbetsplatser i enlighet med managementföretaget Great Place to Works undersökning.
 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Researcher med intresse för marknadskommunikation till Elicit !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer