Rekryteringsassistent

Information om uppdraget

Är du student och söker ett meriterande extraarbete? Är du intresserad av rekryteringsprocessen? Då har vi jobbet för dig!
StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb.

StudentConsulting söker nu ett antal Rekryteringsassistenter till vårt centrala kandidatteam som stöttar samtliga av våra kontor i Sverige, Norge och Danmark.

Arbetsuppgifterna består främst i att genomföra urval och telefonintervjuer samt kontakta företag för referenstagning.

Arbetstiderna är vardagar 08:00 - 17:00 och du arbetar när det passar dig.

Fast lön enligt avtal.
Placeringsort: Luleå.
Start omgående.

Kunskaper för uppdraget

Ett krav för tjänsten är att du studerar på minst 50% och har möjlighet att arbeta mellan 10-15 timmar per vecka.
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift. Som person är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!