Rekryteringsassistent sökes till StudentConsulting.

Information om uppdraget

Vill du få chansen att skapa värdefulla kontakter i arbetslivet under studietiden? Är du intresserad av rekryteringsbranschen och vill få en fot in? Är du dessutom framåt, strukturerad och driven? Då kan det vara dig vi söker!
Nu söker StudentConsulting en rekryteringsassistent till kontoret i Göteborg, ca 2-3 dagar i veckan.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och består av att hjälpa till i de olika delarna i rekryteringsprocessen; urval, telefonintervjuer, fysiska intervjuer och referenstagning. En del av arbetet består även av schemaläggning, utbokning av konsulter, löneadministration och avtalsadministration. Arbetstiderna kommer att variera utifrån ditt schema i skolan men vi vill att du kan jobba löpande 2-3 pass i veckan. Du meddelar oss veckovis hur du kan jobba kommande vecka.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är student och har minst ett år kvar av dina studier. Du studerar inom områden som sälj, personalvetenskap eller ekonomi. Körkort är ett krav. Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Du trivs att arbeta med människor och gillar när den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo. För att klara av denna tjänst krävs det att du är flexibel, anpassningsbar och självgående.

På StudentConsulting lägger vi stor vikt vid personlig och professionell utveckling. Att vara kollega hos oss innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden.

Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan redan idag Rekryteringsprocessen sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se