Rekryterare/Jobbmatchare sökes till StudentConsulting i Malmö!

Information om uppdraget

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med service, rekrytering och/eller bemanning? Brinner du för resultat och att arbeta mot tydligt uppsatta mål? Då har vi jobbet för!
Vi ska nu förstärka vårt team i Malmö och söker en person som kommer arbeta i rollen som Rekryterare/Jobbmatchare.

I rollen arbetar du med;
- Ansvar för kandidatinflöde till våra olika tjänster, såsom search, mässor, sociala medier etc.
- Rekrytering av nya konsulter. Från annonsutformning till urval, intervjuer, referenstagning och sedan anställning.
- Schemaläggning och sjukfrånvarohantering.
- Daglig kontakt med konsulter och kunder, främst kring beställning och schemaläggning.
- Administrativa uppgifter rörande både kandidater och konsulter

Du kommer i rollen arbeta nära de andra kollegorna på kontoret, främst kundansvarig och övriga rekryterare.

På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten och nytänkande flödar.

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt. Våra arbetstider är vanliga kontorstider, dvs mån-fre 8-17.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning eller någon yrkesutbildning inom rekrytering, personal, marknadsföring eller annan lämplig utbildning.

Vi ser att du har några års arbetserfarenhet, antingen utifrån liknande uppgifter som ovan beskrivet, eller inom service, administration el likn. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare så ses detta som meriterande.

För att trivas hos oss och i rollen som Rekryterare/Jobbmatchare ser vi att du är driven, engagerad och prestigelös. Du bör vara initiativtagande och självständig i dina arbetsuppgifter. Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer du möter. Vi söker dig som trivs i en administrativ roll, samtidigt som du måste tycka om service och kontakten med människor. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och kan planera ditt arbete och din arbetsdag efter rätt prioriteringar. Vi ser gärna att du som söker har B-körkort.

Sista ansökningsdag är 10 november. Vänta dock inte med att söka om du känner att du är den vi söker. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Start för tjänsten kommer vara efter överenskommelse. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se