Redovisningsekonom sökes för kommande uppdrag!

Information om uppdraget

Är du redo för nästa karriärsteg och söker en spännande utmaning? Är du utbildad ekonom? Nu söker vi redovisningsekonomer för kommande uppdrag!
Vi söker nu dig som har en ekonomutbildning och vill arbeta som redovisningsekonom för kommande uppdrag.

Arbetsuppgifter kan komma att vara:

• Löpande bokföring
• Leverantörs- och kundreskontra
• In- och utbetalningar
• Avstämningar och utredningar
• Månad- och årsbokslut
• Moms och skattedeklarationer

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till kunden. Arbetstider är kontorstider måndag-fredag.

Kunskaper för uppdraget

För att lyckas i rollen som redovisningsekonom tror vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du har troligtvis en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har en god förståelse för hela redovisningsprocessen. Du har goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av något större affärssystem. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Som person är du snabblärd, nyfiken och lösningsorienterad. Du trivs i en snabbt föränderlig miljö, är engagerad, driven och har en positiv inställning. Du har en god förmåga att kunna kombinera din noggrannhet med effektivitet i dina utföranden. Vidare har du ett brinnande intresse för siffror och du är van att arbeta mot deadlines och drivs av att bidra till ett gott resultat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se