Untitled Document
Redovisningsekonom med erfarenhet av SQL-system

Sw söker för kunds räkning en redovisningsekonom med erfarenhet av systembyten och som tidigare har utbildat personal i system. Du kommer att ingå i ekonomiavdelningen som består av 3 personer. Vår kund arbetar inom varuproduktion. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning med start omgående. Vår kund sitter i Haninge.


Företaget har precis blivit uppköpta och är därför under en förändringsprocess.


Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att strukturera upp ekonomin på företaget. Från att ha arbetat manuellt ska processerna automatiserat. Företaget har investerat i ekonomiprogrammet MediusFlow. Du ska hjälpa till att skapa rutiner, lathundar, mappar och struktur för att få processen så smidig som möjlig. Vidare kommer din uppgift vara att utbilda övrig personal i systemet och de övriga rutinerna. Företaget ska även implementera ett nytt reseräkningssystem som alla ska börja jobba i och där kommer du även vara behjälplig. Du kommer även vara behjälplig i andra förekommande ekonomirelaterade uppgifter som löpande bokföring, avstämningar med mera.


Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av redovisning och ekonomiarbete och har en eftergymnasialutbildning inom ekonomi. Du är van vid att driva igenom projekt, exempelvis systemimplementering. Eftersom du ska arbeta med att utbilda är det viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk.  I övrigt ska du vara systemvan och ha kunskaper i Officepaketet. Du talar och skriver flytande svenska.


Övrig information
Ovanstående tjänst är på heltid alternativt deltid. Det viktigaste är att du ska kunna arbeta varje dag. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning. Under tiden kommer du vara anställd hos SW och uthyrd till kunden. Start är omgående.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.


Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Redovisningsekonom med erfarenhet av SQL-system !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer