Untitled Document

RECRUITMENT SPECIALISTS
Redovisningsekonom med erfarenhet av lönehantering
Vi söker nu för en kunds räkning en redovisningsekonom som har erfarenhet av lönehantering. Vår kund är ett logistikföretag som är placerat i söderort med goda förbindelser. Uppdraget är ett vikariat som har start omgående och väntas pågå i 9 månader.Din utmaning

I rollen som redovisningsekonom krävs att du har en gedigen erfarenhet inom redovisning. Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Bankbetalningar
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Rapportering till CFO och ledning
  • Månads- och årsbokslut
  • Löner

Din bakgrund

För att passa i denna rollen bör du ha erfarenhet av arbete med tighta deadlines samt vara noggrann och strukturerad. Du trivs även i sociala sammanhang då rollen innebär mycket kontakt med övriga kollegor på ekonomiavdelningen. Vidare så har du en relevant eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet från redovisning, rapportering och bokslutsarbete. Du besitter även god kunskap och håller dig uppdaterad kring redovisnings- och skatteregler samt har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. 

Om oss

Människan är alltings mått i vår verksamhet.
Human Capital står för nytänkande på den svenska rekryteringsmarknaden. Vi hjälper företag som insett vikten av att attrahera rätt typ människor till att bli morgondagens vinnare.

Två saker särskiljer oss. Vi är helt specialiserade på att rekrytera ekonomer, och vi är själva ekonomer med operativ erfarenhet. Detta gör att vi snabbt kan sätta oss in i och förstå såväl er affär som ert behov och ger bättre förutsättningar att rätt kandidat besätter rätt position hos er.

Vårt mål är att erbjuda de bästa tänkbara rekryteringstjänsterna, den bästa servicen och branschens mest affärsmässiga rekryteringsapproach.