Untitled Document

Redovisningsansvarig till Bio-Rad

Systemintresserad redovisningsansvarig till långt vikariat

Din nya tjänst
Nu söker vi en redovisningsansvarig till ett långt vikariat hos Bio-Rad som har kontor i Solna. Du kommer tillhöra ett team om sju personer och rapportera till Finance Manager. I denna roll kommer du arbeta brett med redovisningen och ha arbetsuppgifter som löpande bokföring, avstämningar, bokslut och rapportering. I arbetsuppgifterna ingår även arbete med årsredovisning för Sverige, Finland, Norge och Danmark. Du hanterar moms och skattefrågor samt deklarationer för de nordiska länderna. Utöver detta kommer du även stötta Finance Manager med budgetarbete, systemfrågor och utveckling av rutiner och processer. Vikariatet börjar i mitten av november och sträcker sig över ungefär ett år och fyra månader.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi samt minst fem års erfarenhet från självständigt arbete med redovisning. Du har tidigare arbetat i ett internationellt bolag och har kunskaper i US GAAP och SOX. Du har avancerade kunskaper i Excel och stor erfarenhet från ERP-system, vi ser det som meriterande om du har arbetat i SAP. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du positiv, proaktiv och ansvarstagande. Du är van vid att möta deadlines och att arbeta i en miljö med högt tempo. För att passa i denna roll trivs du med att ha många kontaktytor och du har en förmåga att anpassa din kommunikation till målgruppen. Vidare är du serviceinriktad, du har en god samarbetsförmåga och hjälper till där det behövs. Utöver detta är du en noggrann och analytisk person som tycker om att arbeta med siffror.

Den här tjänsten är rätt för dig som vill arbeta brett med redovisning i en dynamisk organisation.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bio-Rad med Hays. Om du är intresserad av rollen klicka på "ansök nu" och bifoga ditt uppdaterade CV och personliga brev i samma dokument. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Minneskjöld 070 450 60 26, Malin Ahlström, 070 450 60 10. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Bio-Rad Laboratories, Inc. (NYSE: BIO and BIOb) develops, manufactures, and markets a broad range of innovative products and solutions for the life science research and clinical diagnostic markets. The company is renowned for its commitment to quality and customer service among university and research institutions, hospitals, public health and commercial laboratories, as well as the biotechnology, pharmaceutical, and food safety industries. Founded in 1952, Bio-Rad is based in Hercules, California, and serves more than 100,000 research and healthcare industry customers through its global network of operations. The company employs more than 8,000 people worldwide and had revenues exceeding $2 billion in 2015.Jobbrekommendationer