Untitled Document
Receptionist/administratör till bostadsbolag 50 %

SW söker för kunds räkning en receptionist/administratör på 50 %. Kundföretaget är ett bostadsbolag som sitter i Täby. På kontoret arbetar det idag ett 40 tal medarbetare. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader med stor chans till förlängning. För dig som studerar och vill ha ett heltidsjobb efter studierna finns möjlighet att bli överrekryterad till kund på heltid.

Tjänstebeskrivning
I rollen som receptionist/administratör kommer du bland annat:

  • Ta emot besökare och leveranser, posthantering och eventuellt ta emot vissa växelsamtal
  • Administration, exempelvis scanna in avtal, kontakt med leverantörer, matbeställningar med mera

Det kommer även finnas möjlighet att vara behjälplig på ekonomiavdelningen med exempelvis leverantörsreskontra och kundfakturering.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerar och vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna. Har du erfarenhet från att ha arbetat med service alternativet administration sedan tidigare är det meriterande.

Som person är du glad och prestigelös, social och serviceminded. Du är handlingskraftig och vågar ta tag i saker som behöver göras.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW . Uppdragstiden är 6 månader med start omgående. För rätt person innebär tjänsten överrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.


Konsult hos SW

Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Receptionist/administratör till bostadsbolag 50 % !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer