Untitled Document
Receptionist sökes till AkkaFRAKT MalmöAkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern med bas i södra Sverige. AkkaFRAKT omsätter ca 800 miljoner kronor och har ca 500 fordon till sitt förfogande. Kunderbjudandet omfattar nationella och internationella transport- och logistiktjänster inom områdena Bygg & Anläggning, Industri & Handel och Miljö & Jordbruk. För att leverera våra kundanpassade totallösningar har vi en flotta av olika fordon och containrar, terminal med kyl- och frysmöjligheter, grustäkt och mycket mer. Ledorden är ansvarsfulla, kundfokus, kunniga och arbetsglädje. Kunderna är både små och stora företag, offentlig sektor och privatpersoner. Läs gärna mer på akkafrakt.se

Vi söker en receptionist med start omgående hos AkkaFRAKT i Malmö

Arbetsbeskrivning

Som receptionist är du ansvarig för receptionen och gemensamma utrymmen. Du tar hand om företagets besökare för att ge dem ett trevligt första bemötande, växeln och en stor del av tjänsten kommer innefatta delägaradministration. Vidare har du hand om posthantering, inköp av kontorsmaterial samt en del intern kommunikation och du kommer även att vara sekreterare under företagets interna möten.

Bakgrund

Du har tidigare erfarenhet av att ansvara över en reception och är serviceminded och en duktig kommunikatör. Vidare är du noggrann, van vid att ha många bollar i luften och tycker om att arbeta med såväl intern som extern service. Du har goda IT-kunskaper och har flytande kunskaper i svenska i tal och skrift. 

Viktig information

Ovanstående tjänst är en heltidsanställning med start omgående och anställningen sker hos AkkaFRAKT. Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Receptionist sökes till AkkaFRAKT Malmö !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer