Untitled Document
Receptionist sökes för spännande uppdrag

Är du en utåtriktad person och som gillar mötet med nya människor? Nu söker vi på SW efter serviceinriktade receptionister till framtida uppdrag. Passar det här dig? Tveka inte att ansöka till oss redan idag! 

Tjänstebeskrivning
I rollen som receptionist kommer du vara företagets ansikte utåt. Som receptionist kommer du att ta emot kunder, besök, ansvara för företagets reception och växel.

Arbetet kan innebära följande:

-       Välkomna besök och kunder på ett professionellt sätt

-       Svara på inkommande samtal

-       Hjälpa både kunder och medarbetare med diverse arbetssysslor

-       Utföra administrativa uppgifter

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom service och trivs att i ett kundinriktat arbetsklimat där den ena dagen inte behöver vara lik den andra. Som person har en god kommunikativ förmåga och har en hög social kompetens. Du är engagerad, ansvarstagande och självgående. Vidare är du organiserad och trivs att arbeta med administrativa uppgifter. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet!

Viktig information
Ovanstående kan antingen innebära ett konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt direktrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Betty Holmberg, 076-647 16 25

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Receptionist sökes för spännande uppdrag !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer