Rörläggare inom VA sökes till Svevia!
Job Description

Information om uppdraget

Är du en stjärna på rörläggning och har vana av VA-projekt? Vill du dessutom arbeta på Sveriges ledande specialist inom infrastruktur och anläggning? Då har vi tjänsten för dig!
Svevia är ledande aktör inom drift och underhåll av Sveriges Infrastruktur. Med 2000 medarbetare på över 100 platser i hela Sverige och Norge genomför man projekt inom drift, anläggning och beläggning.

Vi söker nu för Svevias räkning en erfaren Rörläggare för projekt inom VA i Skåne. Denna tjänst ingår i divisionen för anläggning och du kommer att arbeta med Rörläggningsprojekt inom vatten och avlopp kopplade till mark, väg och anläggning. Omfattningen av projekten varierar och du kommer delta i både korta och små, samt stora och långa projekt.

Du kommer bli anställd av Svevia direkt men rekryteringsprocessen sköts via StudentConsulting. Vi söker dig som har din utgångsort någonstans i Skåne, men du kommer främst arbeta med projekt i Malmö/Lund/Helsingborg. Tjänsten är på heltid med inledande provanställning 3 månader. Arbetstid dagtid mån-fre.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har erfarenhet av Rörläggning och VA-arbeten inom anläggning. Det är meriterande att du har yrkesbevis men det är inget krav. Det är vidare meriterande med erfarenhet av Stum- och Muffsvetsning.
Det är ett krav att du har körkort då du kommer arbeta på olika platser i Skåne beroende på projekt. Du har god förståelse för det svenska språket då all kommunikation på plats vid projekten sker på svenska.

Som person är det viktigt att du är en lagspelare och är ödmjuk och hjälpsam mot dina kollegor. Då du kan ställas inför problem och nya förutsättningar under arbetets gång är det viktigt att du är flexibel och har en problemlösande inställning i ditt arbetssätt. En självklarhet är att också att du arbetar med hög kvalitet och noggrannhet i det du tar dig för.

Stämmer detta in på dig? Sök då tjänsten via StudentConsultings hemsida. Vi planerar att tillsätta tjänsten så snart vi funnit rätt medarbetare.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!