Untitled Document
Provisionsadministratör till välkänt Telecombolag

Är du en noggrann och driven administratör med vana av att arbeta i en säljande, snabbfotad och flexibel miljö? Vill du därtill få in foten hos en välkänd aktör inom telecombranschen? Då kan detta vara tjänsten du söker!


Om tjänsten

SW söker nu för kunds räkning en provisionsadministratör. Du kommer att komma in och avlasta det ordinarie provisionsteamet i det dagliga löpande arbetet som rör provisioner till externa säljkanaler.

Du kommer således att söka och hantera information kring provisioner, och delge densamma till berörda personer. Du kommer även att hantera utbetalningar, svara på frågor kring provisioner samt sköta löpande administration i anslutning till detta. Merparten av våra provisionstagare återfinns hos bolagets återförsäljare, men även internt hos bolaget.

Vår kund är belägen i Norrort och sitter i ljusa, fräscha och öppna lokaler med dynamisk och positiv arbetsmiljö.   


Lämplig bakgrund 

 Vi tror att du som söker har något års erfarenhet av administrativa uppgifter, och gärna i en säljmiljö där tempot är högt, dynamiskt och omväxlande. Erfarenhet av att arbete med MS Excel och olika informationskällor. Du ska gilla att lägga ihop ett plus ett och söka information.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du är en ansvarsfull person som ser betydelsen i att hantera andra företags pengar, vilket fordrar att du är såväl en god och noggrann administratör som en människokännare. I rollen fordras även att du har en del skinn på näsan och kan arbeta under hög press. 

Detta är en god möjlighet för dig som vill utvecklas i en administrativ och rörlig roll på ett stort och växande bolag, där den ena dagen inte är den andra lik. Vi ser med glädje fram emot din ansökan!   


Viktig information


Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SW med start omgående, och som pågår fram till 2018-03-31. För rätt person finns god chans till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 08-407 55 57.


Konsult hos SW

Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Provisionsadministratör till välkänt Telecombolag !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer