• Anställningstyp: Heltidsanställd
  • Plats: SE-Sweden - Lund

Projektledare
Jobbeskrivning

Referensnummer: 2019

VAD ÄR AXIS?
Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Nu söker vi Projektledare till vårt projektkontor.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?
Till projektkontoret inom IT Services söker vi nu en Projektledare med bakgrund inom IT infrastruktur som skall arbeta i det spännande gränslandet mellan beställare, verksamhet och IT. Avdelningen är i tillväxt och vi arbetar löpande med förbättringar som syftar till att vi skall arbeta mer effektivt tillsammans, få större utväxling på vår samlade kunskap och bli bättre på att dela ansvaret för våra framtagna processer och system - ett måste för att vi ska kunna fortsätta växa som företag. Som projektledare har du långtgående möjligheter att både påverka och aktivt delta i detta arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa beställare från vår IT infrastruktur avdelning att driva igenom projekt på ett framgångsrikt sätt. I de projektteam som du själv är med att forma leder du projekt från förstudie till avslut och överlämning till linje/förvaltning. Projektens art, storlek och komplexitet varierar och drivs i nära samarbete med verksamheten, utvecklare och externa leverantörer. Som del av projektkontoret förväntas du också bevaka beroenden och synergier med andra projekt.

Det går bra för Axis vilket gör att vi verkar i en miljö präglad av tillväxt och ambitioner, denna roll passar därför dig som har driv och ambition att bidra i smått och stort i vår fortsatta framgång.

VEM LETAR VI EFTER?
Vi ser att du har akademisk examen och minst 3 års erfarenhet av att leda och driva IT infrastrukturprojekt. Du har dokumenterad vana av att driva projekt med lyckade leveranser, som person är du noggrann och ambitiös med god analytisk förmåga. I denna roll är det viktigt att du är självgående, drivande och proaktiv i ditt arbete.

Du har en välutvecklad förmåga att balansera olika parters intressen och att bygga relationer. Det är därför viktigt att du är förtroendeingivande, är bra på att kommunicera och har en god förmåga att förstå och lösa problem från flera olika perspektiv. Med dina ledarskapserfarenheter har du insett vinsterna med att motivera och verka för god stämning.

För att lyckas i denna roll ser vi också att du behöver; 

  • Praktisk erfarenhet av metoder och verktyg som säkrar framgångsrika projekt.
  • Uttrycker dig obehindrat på engelska, i både tal och skrift.
  • Har förmåga att hantera flera pågående projekt samtidigt.
  • Förmåga att aktivt söka och föreslå lösningar.
  • Driva beslutsfattande.
  • Kan se värdet av teknik ur perspektivet affärsnytta och verksamhetsfokus.
  • Vana vid IT infrastrukturprojekt i hela livscykeln, från helt nytt till pensionering.
  • Erfarenhet av att bedöma och utvärdera tredjepartssystem och molntjänster mot verksamhetskrav.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning, supportfunktioner samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Duja El-Khamisi, på telefon +46 46 272 1800. Om Axis Communications
Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.
Projektledare !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer