Projektledare till Svalson Piteå

Information om uppdraget

Svalson gör det sevärda mer synligt och det obehagliga avskärmat. Svalson handlar om glas. Anpassade lösningar som skyddar och exponerar, skapar trivsel och säkerhet.
Allt sedan starten för 36 år sedan har Svalson tillverkat eldrivna skjutluckor i glas och aluminium. Deras skjutluckor skyddar människor på sina arbetsplatser och exponerar varor för kunder. Svalson skapar lösningarna och är världsledande inom området.

Sedan några år tillbaka tillverkar de även 'Cit i Lä', -ett glasräcke där höjden kan justeras med en handrörelse. Så snabbt och enkelt förändar Cit i Lä uteserveringar till en vindskyddad oas, -eller till en helt öppen plats i solen!

Nu siktar Svalson högre, - mot balkonger! Med Svalsons system kan man göra balkonger mer behagliga, mer användbara och mindre farliga. Svalson är duktiga på att utveckla, sälja, och tillverka. Nu är målet att bli riktigt bra på entreprenader så att de kan hjälpa till att förbättra ännu fler balkonger. De söker därför en projektledare på heltid till deras familjära team i Piteå!

Som projektledare får du möjligheten att vara med att bygga upp ett nytt affärsområde i ett företag som växer organiskt. Det finns goda möjligheter att påverka både företagets utveckling och din egen arbetssituation.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområde som projektledare är att leda projekt från säljskedets avslutande fas till slutbesiktning. Med det innebär kalkylering, säljstöd och teknisk information till säljare. Att även genomföra regelbundna besök till arbetsplatser och planera arbetet internt och följa upp leveransplaneringen ute på byggarbetsplatsen. En annan viktig del i vardagen för en projektledare är all hantering av projektets ekonomi, fakturahantering samt ekonomisk redovisning av projekt.

Kunskaper för uppdraget

Ett krav för tjänsten är körkort B, meriterande är om du är utbildad byggnadsingenjör eller har några års erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du är en person som kommunicerar klart, tydligt och strukturerat; talar med auktoritet och övertygelse och genomför effektiva presentationer.

Låter detta intressant? Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se