Projektledare till Friginor

Information om uppdraget

Nästan varje dag kommer du i kontakt med Friginors verksamhet. I din butik, på din arbetsplats eller i ditt hem.
Friginor utför service, installation och försäljning av olika typer av kylanläggningar. Det kan vara allt från kyltekniska lösningar till butiker, livsmedelsindustrin, fabrikshallar m.m. De håller även på med kyla, ventilation och befuktning inom data och telecom. De bedriver även konsulting inom områdena maskinteknik, processteknik, kylteknik samt uthyrning av inventarier till kunder. Friginor har varit verksamma i mer än 30 år och ingår sedan 2015 i Bravida koncernen. Friginors verksamhet växer stadigt och nu är det dags att förstärka deras projektavdelning inom om- och nybyggnationer ytterligare. Vi söker därför en Projektledare till Luleå.

Som projektledare ansvarar du för projektets hela genomförande. Du ansvarar för samordning, resurs- och produktionsplanering, kvalitet, arbetsmiljö och kontakt med kunder m.m.

Vi söker dig som är van att kalkylera arbeten avseende material och tid. Du har god datavana och hanterar officepaketen med lätthet. Du är duktig på att planera, skapa strukturer och prioritera insatser, såväl för egen del som för dina medarbetare och kunder. Du ansvarar för att arbeten utförs bästa effektiva sätt utan avkall på god kvalitet. Du arbetsleder våra egna tekniker, agerar bollplank i tekniska frågor och föreslår lämpliga underhållsåtgärder.

Kunskaper för uppdraget

Är du utbildad Högskoleingenjör? eller har du arbetslivserfarenhet av arbetsledning, ekonomiskt ansvar samt god kännedom om normer och gällande regelverk så ses det som mycket meriterande. Goda kunskaper om byggteknik och produktion är också väldigt meriterande.

Vi önskar att du är en ledare som samarbetar effektivt med andra och delar med dig av information och kunskap till dina medarbetare. Du är strukturerad och resultatorienterad. Du ser och tar vara på affärsmöjligheter och har ett positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet.

Som person är du utåtriktad, engagerad och driven. Du visar engagemang och främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär. Du stödjer och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du gör förnuftiga och rationella bedömningar, är pålitlig och bestämd. Ditt fokus ligger i att sträva mot att alltid uppnå genomensamma mål.

Stämmer beskrivningen in på dig, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se