Untitled Document

Projektledare till Atea i Stockholm

Projektledare till Atea i Stockholm 
 
Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din del av laget 
Du kommer att vara en del av vår konsultgrupp IT Management som främst består av projektledare, verksamhetskonsulter och IT-arkitekter. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete samtidigt som du får samarbeta och dela erfarenheter med duktiga kollegor. 
 
Din roll i laget 
I rollen som Projektledare kommer du att få möjlighet att arbeta både som konsult ute hos våra kunder och i Atea-ledda leveransprojekt. Vi driver många olika typer av projekt inom vitt skilda delar av IT-infrastrukturområdet. Exempel på typer av projekt är utrullningsprojekt, migreringsprojekt, införandeprojekt, transitions- och transformationsprojekt etc. Områden som vi verkar inom är bl.a. klienthantering, datacenter och kommunikation, samverkan, säkerhet, mobilitet, audio och video, print etc. 
 
För att lyckas som projektledare behöver du: 
Vara en målinriktad och initiativtagande person som motiveras av att leda arbetsgrupper mot uppsatta mål. Du är bra på att kommunicera, skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck.  
 
Du bör även: 

  • Ha erfarenhet i rollen som projektledare. Vi söker både dig med 1-3 års erfarenhet och dig som är mer senior i rollen. 
  • Ha erfarenhet av att arbeta som konsult och/eller hantera kundrelationer. 
  • Ha ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag. 
  • Ha god kunskap om projektmetodik (PPS eller annan).  
  • Meriterande är certifiering inom projektledning: IPMA, PMP, PRINCE2 eller motsvarande. 
 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och att dela med sig av sin kunskap är helt naturligt.  
 
Ansök och bli en av oss 
Vi hanterar ansökningar löpande, sista ansökningsdatum är 2017-07-31, men tveka inte att ansöka redan idag! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta  
  • Kent Nilsson, konsultchef  IT Management, kent.nilsson@atea.se 
  • Maria Klintheim, konsultchef  IT Management, maria.klintheim@atea.se 
  • Angelina Westerlund, rekryterare, angelina.westerlund@atea.se 
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen 
 


Ansök nu >>Angelina Westerlund 
Rekryteringskonsult
+46 8 477 47 73


Ansök nu!

Projektledare till Atea i Stockholm !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer