Projektledare inom fiber till Blackbox Luleå

Information om uppdraget

Är du serviceinriktad med ett stort intresse för IT och teknik? Har du sedan tidigare erfarenhet av projektledning och vill ta steget till ett nytt och utmanande arbete? Då är du den vi söker!
Black Box Network Services AB är ett helägt dotterbolag till Black Box Corp. De är noterade på Nasdaq (BBOX) i USA med ca 4300 anställda i världen. I Sverige är Black Box i nuläget ca 50 anställda och har deras säte i Stockholm med filial i Luleå.

Tjänsten som projektledare är en rekrytering och innebär att du kommer bli anställd direkt hos Black box i Luleå. Beräknat startdatum är så snart vi hittat rätt kandidat och tjänsten är heltid och tillsvidare.

Arbetsuppgifterna kommer att innebära att driva små samt större projekt inom området fysisk infrastruktur med en grupp på ca 15-20 personer. Du kommer att projektera arbetet gällande tid och resurser. Samt försäkra kvalité, budget och dokumentation. Du kommer vara med och driva Black box ´s interna projektarbete vidare.


Kunskaper för uppdraget

Vi ser gärna att du har solid bakgrund inom fastighetsnät- och fiber och ett antal år inom projektering. Du ska ha kunskap inom projektstyrning, t.ex. Prince2. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom datahallar. Du ska ha kunskaper i MS-Office, Visio samt Projekt. Du har förmågan att vara lyhörd, tydlig och har lätt att få kontakt med människor. Vi håller löpande intervjuer och urval. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan - utan sök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se