Untitled Document
Projektinköpare med tekniskt intresse

Har du tidigare erfarenhet som inköpare och ett tekniskt kunnande och intresse? Vill du dessutom arbeta verksamhetsnära och vara en del av en trevlig gemenskap?  I så fall kan arbetet som Projektinköpare hos SW:s kund i Partille vara det du är på jakt efter!Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader som sedan är tänkt att övergå i en anställning hos vår kund. Sök redan idag då urval och intervjuer kommer ske löpande!Tjänstebeskrivning
I din roll som Projektinköpare kommer du att ansvara för hela inköpsflödet för vår kunds projekt, både operativt och mer strategiskt. Du kommer arbeta mycket med att upprätthålla och utveckla befintliga leverantörskontakter såväl som att hitta nya och alternativa leverantörer. Prisbevakning och förhandling kring ledtider, kvantiteter och pris ingår naturligt i arbetet och du kommer även löpande arbeta med att hålla nere kostnaderna i projekten. Andra uppgifter som ingår är materialavrop, ordererkännande, och fakturering. Utöver standardprodukter kommer du även ansvara för att köpa in specialtillverkade komponenter.Då allt från montering till kvalitetssäkring sker i de egna lokalerna ges du möjligheten att på nära håll följa resultatet av ditt arbete och se hur produkterna växer fram! Du kommer ingå i ett trevligt team på åtta personer där alla hjälps åt och arbetat prestigelöst för att lösa sina uppgifter.Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är en noggrann, strukturerad och driven person med passion för ditt yrke som inköpare. Du behöver trivas med att arbeta i ett högt tempo då mycket av produkterna inte köps in mot lager utan används direkt i projekten. Du har en förmåga att arbeta och hantera många olika arbetsuppgifter parallellt och arbetar med stort engagemang och prestigelöshet. Är du dessutom ansvarstagande, kundorienterad och hjälpsam har du hittat rätt!Vi ser gärna att du har teknisk utbildning eller tidigare erfarenhet av ett eller flera av områdena el, hydraulik, pneumatik, mekanik samt gärna viss materialkunskap är detta meriterande. Förutom tekniskt intresse är det en fördel om du har vana av att läsa ritningar. Du använder svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift och arbetar obehindrat i affärssystem och MS Office.Övrig information
Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos SW.  Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84. 

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Projektinköpare med tekniskt intresse !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer