Projektchef sökes till Normek

Information om uppdraget

Vill du arbeta i en ledande roll och ansvara för olika projekt i ett ledande stål- och fasadbyggnadsföretag? Har du yrkeserfarenhet inom entreprenadbranschen?

• Då är det här rätt tjänst för dig!
Normek är en stål- och fasadentreprenör med fokus på konkurrenskraftiga stål- och fasadkonstruktioner av hög kvalitet.
Normek projekterar, tillverkar och monterar stål- och fasadkonstruktioner till större bygg- och anläggningsprojekt främst inom basindustrin och byggsektorn. Verksamheten är indelad i affärsområdena Stål och Fasader.

Normek expanderar och söker därför en projektchef till deras svenska huvudkontor i Piteå. I arbetet som Projektchef kommer du främst ansvara för verksamheten i tilldelade projekt. Du kommer ha en ledande roll i projekten och arbeta för att uppnå de planerade resultatet. I rollen som projektchef kommer du rapportera till Normeks Country Manager och i stor utsträckning samarbeta med projektledare, arbetsledning, beställare, leverantörer, myndigheter och den övriga personalen.

Som Projektchef kommer du:
•Ansvara för kvalitet, miljö och arbetsmiljö i tilldelade projekt.
•Behandla tilldelade förfrågningar, lämna anbud och upprätta kontrakt.
•Godkänna genomförandeplaner för olika åtaganden.
•Bevaka att projekten blir effektivt genomförda.
•Anskaffa kompetenta och erforderliga resurser för respektive projekt.
•Vid uppstart av projekt, sammankalla berörda inom projektledningen till projektstartmöte.
•Bedöma, utvärdera och godkänna leverantörer.
•Göra optimala inköp.
•Introducera nyanställd personal.
•Överlämna entreprenaden till beställaren, ta reda på dennes nöjdhet av vår prestation och utvärdera resultatet av genomförandet.
•Till Country manager redovisa det samlade resultatet.
•Förbättra ansvarsområdets effektivitet och kundnytta.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Normek. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar, kontorstid.

Intervjuer och urval kommer ske löpande vilket innebär att rekryteringsprocessen kan avslutas innan sista ansökningsdatumet den 25 oktober.

Kunskaper för uppdraget

För att du ska passa i rollen som Projektchef ska du vara högskoleingenjör, alternativt ha en 4 årig teknisk gymnasieutbildning. Har du en akademisk utbildning inom området väg och vatten, industriell ekonomi eller teknisk design är detta meriterande. Vi söker dig som har erfarenhet i ledande positioner, har yrkeserfarenhet inom entreprenadbranschen och besitter goda kunskaper inom entreprenadjuridik. Du ska ha god datorvana och det är meriterande om du har tekniska kunskaper inom Normeks verksamhetsområde. Då Normek är ett internationellt bolag kommer du som projektchef använda engelska i både tal och skrift dagligen.

Känner du igen dig? Sök redan idag på www.studentconsulting.se

För frågor; maila alicia.stewen@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se