brand
Projektör sökes till Bravida Fire & Security

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektör inom brand- och säkerhet till Stockholm.
Om jobbet


Rollen som projektör/CAD-ritare på Bravida innebär att du ansvarar för att ta fram underlag för installationer av teletekniska säkerhetsanläggningar. Du skapar även relationshandlingar för den färdiga installationen.


Dina arbetsuppgifter är dynamiska och kommer främst att bestå av: • Att bistå säljorganisationen med skisser och eventuell förprojektering

 • Självständigt och i samråd med projektledare ta fram nödvändiga arbetshandlingar som underlag för egna tekniker och UE

 • Föra in alla ändringar i arbetshandlingar och skapa relationshandlingar

 • Justera dokumentationen med mindre utökningar/ändringar som utförs av servicetekniker


Som projektör/CAD-ritare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.


På Bravida Fire & Security i Stockholm arbetar vi med många större kunder samt en blandning av medelstora och mindre projekt. Idag har vi två projektörer, men behöver förstärka med ytterligare resurser då vi har ambitionen att växa.


Bravida Fire & Security utvecklar egna produkter och system som ger våra kunder kompletta säkerhetslösningar, vi skyddar våra kunder och deras egendom. Vi tar ansvar för både konstruktion, installation, drift, service och löpande underhåll. Bravida Fire & Security har uppdrag för några av Sveriges mest krävande företag. Vårt moderna integrerade säkerhetssystemet, Bravida Integra är basen tillsammans med Autronicas brandlarm i Bravida Fire & Securitys erbjudande men vi arbetar även med andra säkerhetssystem. Läs mer på www.bravidasakerhet.se.
Vem är du?


Vi söker dig som tidigare har arbetat inom branschen och har erfarenhet av projektering från säkerhetsområdet. Du ska ha god vana av att jobba med AutoCAD och Microsoft Office. Vi förutsätter att du innehar B-körkort och inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.


Som person är du ansvarstagande och driven och du har förmågan att skapa förtroende både internt och externt. Eftersom vi befinner oss i ett expansivt skede ser vi att du är en person som utmanas av detta, är intresserad och delaktig.


Erfarenhet av teleregistrering i ELKODA är meriterande.


För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.

  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!

  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Om Bravida


Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.
Vad erbjuder vi dig?


Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!


Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.


Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.


När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.
Intresserad?


Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2017-12-31.


Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.


Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.


Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.Om oss
Om Bravida
Vi på Bravida är mästare på el, vs, ventilation och mycket annat. Vill du bli en av oss? Då har du hittat rätt. Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom el, vs och ventilation i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Olika kunskaper – större möjligheter

På Bravida är vi drygt 9 500 personer som jobbar tillsammans. Vi är montörer, servicetekniker, projektledare, serviceledare, kalkylatorer, chefer, affärsutvecklare, ekonomer – som alla är proffs inom sina områden. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget

På Bravida jobbar vi som ett team. Vi har det kul tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

När du växer, växer vi

Din utveckling är viktig för oss, och som anställd på Bravida får du stora möjligheter att växa. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. De flesta av våra långtida medarbetare har haft flera olika roller genom åren. Det gillar vi. För när våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.
Projektör sökes till Bravida Fire & Security !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer