Untitled Document

Programvaruutvecklare till Saab Dynamics
Vill du utveckla avancerade programvarusystem för missiler, torpeder och undervattenssystem? Då är Saab Dynamics rätt för dig!

Om företaget
Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Dina arbetsuppgifter
Som system-/programvaruutvecklare hos oss kommer du att ingå i ett utvecklingsteam med fokus på att utveckla och leverera bland annat avancerade programvarusystem för missiler, torpeder och undervattenssystem. I tjänsten finns stor flexibilitet, du kommer att jobba med hela kedjan med allt från utveckling till testning och det finns möjlighet att få jobba med olika produktområden såväl som med varierande arbetsuppgifter beroende på ditt intresse. Det kan vara allt från hårdvarunära programvaruutveckling till användargränssnitt men även systemdesign. I teamet har ni också ett ansvar för den långsiktiga utvecklingen av metodiken för programvaruutvecklingen.

Din profil
Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom datateknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom några av följande tekniker: - C/C++ - GIT - Bitbucket - Jenkins - Bridgepoint Du behöver tycka det är intressant med komplexa kommunikationsramverk och modellbaserad utveckling. Meriterande är även erfarenhet av programvaruutveckling i Linuxmiljö (t.ex. RedHat) samt Qt.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med sex månaders konsultuppdrag med möjlighet till anställning på Saab. Urval pågår löpande så ansök redan nu! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Ida Thidblom på 013-32 94 16 alternativt ida.thidblomt@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Programvaruutvecklare till Saab Dynamics !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer