Untitled Document

Produktionsteknisk chef
Swisslog bygger för framtiden och söker nu engagerade ledare och chefer som vill vara med och forma vår nya organisation. Just nu söker vi en analytisk Produktionsteknisk Chef som vill ta täten i vårt utvecklingsarbete för att skapa förutsättningar för en produktion i världsklass.

Om företaget
Swisslog är en global koncern som levererar logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Huvudkontoret ligger i Schweiz och har ca 2.500 anställda i mer än 20 länder och kunder i mer än 50 länder. Swisslog är sedan 2015 en del av KUKA-koncernen som med sina 13.000 anställda är världsledande när det gäller automationslösningar. Swisslog Pallet Technology Center i Boxholm utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar (Vectura) och transportörer (ProMove) inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem. Tillsammans med sina systerföretag kan organisationen kombinera och leverera olika produkter och system för att matcha varje enskild kunds behov. Verksamheten arbetar projektorienterat vilket innebär många spännande utmaningar och anpassningar. Just nu pågår många kundprojekt, samtidigt som det satsas mycket på utveckling av nya produkter och lösningar. Antalet sysselsatta på Swisslog i Boxholm är ca 250 personer.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsteknisk chef har du det övergripande ansvaret för att driva och effektivisera vår produktionsprocess och vår leveransförmåga i enlighet med kundens förväntningar. Du leder och coachar ditt team och tillsammans arbetar ni med ett förebyggande och ständigt förbättringsarbete. Arbetet berör såväl produktionsteknik, beredning och stödsystem som implementering av standardiserade arbetsmetoder. Som chef för produktionsteknik ska du skapa förutsättningar för din avdelning att utveckla processer och verktyg för för- och efterkalkyler för produktionsorder, förebyggande underhåll samt kalibrering och kvalitetssäkring av produktionsutrustning. Som chef har du en helhetssyn över produktionsflödet och är den som driver förbättring och utveckling för effektivisering och ökad produktivitet. Till din hjälp har du 5 medarbetare som du har personal- och arbetsmiljöansvar för. Du blir i rollen en del av Swisslogs flexibla och utvecklande miljö och kommer att ha ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med produktion, inköp, konstruktion mfl. Du rapporterar till Head of Operations och ingår i ledningsgruppen för Operations.

Din profil
Nu söker vi dig som har en teknisk och analytisk förmåga och som också trivs med att leda och delta i vårt förbättringsarbete. Vi tror att du är uthållig, energisk och en god kommunikatör som är van att påverka och ta ansvar. Du är strukturerad och har förmågan att planera och organisera på ett effektivt sätt, men trivs samtidigt i den dynamiska miljö som en projektorienterad organisation utgör. Du har några års erfarenhet av ledande roll inom liknande område. Relevant akademisk utbildning är meriterande. Då koncernspråket är engelska, förutsätter vi att du har goda kunskaper i det engelska språket.

Ansökningsförfarande
Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funcke på 013-32 94 22

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Produktionsteknisk chef !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer