Untitled Document

Produktionstekniker till Saab!
Just nu söker vi en Produktionstekniker till Saabs Aeronautics. Vill du arbeta på ett företag i framkant? Då kan det vara dig vi söker!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Produktionstekniker kommer du tillhöra en av Saabs produktionsenheter. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara inriktade mot produktionstekniskt arbete och produktionsberedning. Det dagliga arbetet innebär arbete i affärssystemet IFS.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du har; •Erfarenhet som beredare och produktionstekniker, alternativt en utbildning inom området •Goda kunskaper inom IFS eller liknande affärssystem •Goda språkkunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal och skrift Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap. Som person ser vi att du driven och har lätt för att skapa nätverk som behövs för rollen som Produktionstekniker. Vidare har du en positiv attityd till din omgivning och tycker om att arbeta med utmanande arbetsuppgifter.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl, josefine.kindahl@skill.se Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Produktionstekniker till Saab! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer